Kontaktní formulář

Pro kontaktní údaje odskrolujte níže

Vyberte příjemce zprávy

Kontaktní informace

Zadejte svou adresu

Doplňkové informace

Nevlastním žádné auto.

Vaše sdělení

Zbývá 1000 znaků

Ochrana osobních údajů

V souladu se zák. č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon“) tímto souhlasím se zpracováním svých údajů vyplněných v tomto formuláři (dále jen „osobní údaje“), společností Porsche Česká republika, s.r.o. se sídlem Radlická 740/113d, 158 00 Praha 5, IČO: 256 54 012, jako správci osobních údajů (aktuální seznam zpracovatelů osobních údajů), a to za účelem marketingu, a sice nabízení produktů a služeb značky SEAT, zjišťování spokojenosti zákazníků a průzkum trhu, jakož i za účelem šíření obchodních sdělení elektronickými prostředky dle zák. č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti. Osobní údaje mohou být dále zpřístupněny subjektům, které jsou členy autorizované distribuční sítě vozidel značky SEAT a jejichž seznam je uveden na webových stránkách http://www.seat.cz/prodej-vozu-seat/najdete-sveho-prodejce. Osobní údaje mohou být zpracovány manuálně i automatizovaně, a to vlastními zaměstnanci příslušného správce osobních údajů anebo zpracovatelem osobních údajů. Souhlas uděluji na dobu 5 let od udělení souhlasu. Souhlas se zpracováním uděluji dobrovolně a byl jsem poučen v souladu se zákonem o všech svých právech podle zákona, zejména s právem přístupu k osobním údajům, právem na opravu osobních údajů, právy podle § 21 zákona jakož i právem tento souhlas kdykoli bezplatně odvolat zasláním e-mailu na emailovou adresu seat@seat.cz. Zaškrtnutím níže uvedeného políčka "Souhlasím" a kliknutím na tlačítko „Odeslat“ souhlasím se zasíláním obchodního sdělení výše uvedených správců na moji e-mailovou adresu, kterou jsem dobrovolně poskytl. V případě porušení práv na ochranu osobních údajů je možno se obrátit se stížností na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Prosíme, přečtěte si plně znění Právního ujednání.

POMOC NA SILNICI
Roadside assistance

Asistence 24/7

SEAT Mobility
Telefon: 800 123 000
nebo
261 104 233

SEAT Mobility ze zahraničí
Telefon +420 261 104 233

ZÁKAZNICKÝ SERVIS
Customer service

Noví & stávající zákazníci

Telefon: +420 251 033 881
nebo
+420 251 033 882

Po - pá 8:30 - 17:30
E-mail: customercare@porsche.co.cz

ZASTOUPENÍ SEAT PRO ČR
Finance

Porsche Česká republika s.r.o., Divize SEAT

+420 251 033 881

Radlická 740/113d
158 00 Praha 5
Česká republika

E-mail: seat@seat.cz